معرفی دوره
خوندن مقاله علمی اون هم به زبان انگلیسی، یک چالش همیشگی برای اکثریت دانشجویان در مقاطع مختلف هست. عدم آگاهی نسبت به مطالعه و آنالیز مقاله علمی به شکل استاندارد، باعث ایجاد یک استرس و ترس در دانشجویان شده و اون ها از خوندن مقالات به زبان انگلیسی اجتناب می کنن. باید دقت کنیم که حضور پر رنگ ما در جامعه علمی، وابسته به توانایی ما در مطالعه متون علمی هست. اگر بتونیم بر این ترس و استرس غلبه کنیم، خوندن روزانه یک مقاله فول تکست در بازه زمانی کوتاه امکان پذیر خواهد بود و لذت مطالعه و حضور در محافل علمی برامون چندین برابر میشه.
برای مطالعه و آنالیز مقاله علمی به زبان انگلیسی، هر شخص بسته به تجربیات خودش، از تکنیک های مختلفی استفاده می کنه. اما باید توجه داشت که تکنیکی مناسب هست که با کمک اون در کوتاه ترین زمان ممکن، بتونیم بیشترین اطلاعات رو از یک مقاله به دست بیاریم. مسلما اینکه برای طراحی یک پروژه پژوهشی بیش از ۱۰۰ مقاله رو کامل بخونیم کار بسیار خوبی هست، اما آیا در جامعه امروز که سرعت تولید علم سرسام آوره، ما فرصت چنین کاری رو داریم؟ آیا نیاز هست که تمام مقالات رو خط به خط مطالعه کنیم؟
مسلما نه! اما اینکه چه تعداد مقاله برای شما مناسب هست و چطور از بین مقالات انتخابی، اطلاعات مرتبط با کارمون رو استخراج کنیم، مهارت بسیار مهمیه. در واقع همین مهارت هست که شما رو نسبت به بقیه متمایز میکنه. باعث میشه طراحی شما نسبت به رقباتون بهتر و دقیق تر باشه. داخل آزمایشگاه و محیط کار کمتر دچار مشکل بشید و در نهایت نتیجه مطلوبی رو از پروژه تون به دست بیارین.
آیا مطالعه و آنالیز مقاله علمی صرفا برای تعریف یک پروژه هست؟
مسلما خیر. خیلی اوقات برای ارائه سمینار کلاسی، ژورنال کلاب و حتی مطالعه آزادِ روزانه مقالات رو مطالعه می کنیم. هدف هر کدوم از موارد فوق باشه، مهارت شما در مطالعه یک مقاله علمی عامل تعیین کننده ای هست. وقت شما با ارزش ترین چیزه و خوبه که از زمانی که صرف مطالعه می کنید، بیشترین بازدهی رو ببرید. فقط باید توجه داشته باشیم که اگر هدف ما طراحی یک پروژه پژوهشی هست، اینکه بدونیم چطور باید یک مقاله علمی رو مطالعه کرد و بر اساس نیاز اطلاعات اون رو استخراج کنیم، یک مهارت بسیار مهم در طراحی پروژه های پژوهشی هست.
در وبینار تکنیک های مطالعه و آنالیز مقاله، ترفندهایی به شما آموزش داده خواهد شد تا در کوتاه ترین زمان ممکن یک مقاله رو با بازدهی بالا آنالیز کنید. رویکرد این وبینار، بررسی مقالات مرتبط با حوزه های علوم زیستی و پزشکی هست. اما تکنیک های ارائه شده، قابل استفاده در تمام حوزه های پژوهشی هستن.
پیش نیاز وبینار
- این وبینار هیچ گونه پیش نیازی ندارد.
مخاطبین
کلیه ی دانشجویان، پژوهشگران و پرسنل آزمایشگاهی مرتبط با رشته های:
- بیوتکنولوژی
- داروسازی
- علوم آزمایشگاهی
- زیست شناسی (تمامی گرایش ها)
- بیوشیمی
- ژنتیک
- هماتولوژی
- ایمونولوژی
- گروه میکروب شناسی (ویروس شناسی، باکتری شناسی، قارچ شناسی، انگل شناسی)
- پزشکی
- دامپزشکی
- و تمامی علاقمندان